Rólunk

Bemutatkozás
Örömmel tölt el, hogy üdvözölhetlek az oldalamon. Itt szeretnék néhány részletet megosztani Veled, hogy mit érdemes tudnod a munkám irányelveiről. Remélem, ez segítséget nyújt abban, hogy időpontot foglalj nálam.
Mai világunkban amikor a fotók a hétköznapi életünk részévé váltak, szinte bárki és bárhol tud fotózni, sokakban felmerül a kérdés, hogy szükség van-e még az én szakmámra. Ha te most ezt olvasod valószínűleg nem tartozol ehhez a csoporthoz ugyanis tudod, hogy bizony a gyermekedről, családodról készült házi fotók ritkán hozzák a várt eredményt. Hiába fejlődik a telefonok kamerája, vagy vásároltok egy jobb fényképezőgépet, nem úgy sikerül elkapni a pillanatot, ahogy szeretted volna. Ennek oka, hogy ez is egy olyan szakma amit bizony évekig kell tanulni sőt, folyamatosan tanulni, nem elég csak egy jó gép, és a munka nem csak az, hogy kattintunk egy párat. Én 15 éve tanulom, többek között Juhos Jánostól és Szipál Pétertől is. Kettejük tanításának köszönhetem ennek a szakmának az eszenciáját: az alázatos munkát.  A többi tényleg csak gyakorlás.
Ha úgy döntesz, hogy a bőséges fotósok kínálatból engem választasz arra, hogy az életetek néhány pillanatát megörökítsem, egy bizalmi viszonyba kerülünk. Te bízol bennem, hogy jó munkát végzek, a legjobb szakmai tudásomat latba vetve, kedvesen és empátiával fordulok felétek, én pedig bízom abban, hogy a segítségemre leszel,  mindebben azzal, hogy felkészülsz a fotózásra kívül –belül.  A foglalt időpontban külsőtök olyan amelyet egy örök emléken szeretnél viszont látni, (lenőtt hajon, körmön, gyűrött ruhán, koszos cipőn a retus nem segít, ne is kérd). Készülj a sok-sok mosolyra, tudom ez nem megy varázsütésre, de segítek. Mivel bepillantást engedsz az életetek magán szférájába és általában ilyenkor a legelevenebbek a gyerekek, vagy éppen a legfáradtabbak, ne aggódj emiatt ez Murphy törvénye, megoldjuk. Együttműködésünk elengedhetetlen, hogy a várt fotók megszülessenek, de én ígérem minden tudásommal azon leszek, hogy ez megvalósuljon.
Kérlek a fentieket figyelembe véve tiszteljük meg egymást.
A személyes találkozás reményében, szeretettel: Braun Ági